Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gabrovoi/creative.gabrovo.bg/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89
bgen

Елена Пашингер

ELENA PASHINGER 5Изучавала е и има опит в международно развитие на туризма, както и в образователни програми в областта на културата.

Опитът на Елена Пашингер включва развитие на продукти на креативния туризъм в Германия и Австрия, управление на блогърски платформи и свързаните с тях кампании, участия в международни конференции в областта на туризма и в туристически изложения, като тези в Париж, Банкок и Барселона. Участва в различни международни проекти в областта на креативния туризъм.

Провежда курсове по туризъм, занимава се с преводи и PR / медии. Работи в мрежа с "Kreativ Reisen Österreich" (Creative Tourism Austria).

Автор е на „Наръчник на креативния пътеводител“, както и на многобройни публикации, като: Подкрепа за  религиозното туристическо наследство в Европа; Силата на общностното изграждане чрез социални медии; Статия за световното наследство на ЮНЕСКО в Travel Magazine Austria; Креативното пътуване – Преживявания чрез сърцето в цял свят и др.